Ericsson prelungește contractul pentru spațiile de birouri din West Gate

West Gate a prelungit contractul de închiriere a spațiului de birouri cu Ericsson România, pentru încă 5 ani.

Birourile din West Gate găzduiesc unul dintre cele 4 centre globale de servicii Ericsson (GSC – Global Service Center), cu un număr de aproximativ 1.900 de angajați, ce deservesc 24/7 peste 200 milioane de clienți din 20 de țări de pe glob.

Ericsson România este prezentă încă din 2008 în birourile West Gate, când a închiriat 3.500 mp și a continuat să se dezvolte continuu, în prezent ocupând 15.500 mp.

„În 10 ani, spațiile ocupate de compania Ericsson au crescut de 5 ori – de la 3.500 mp în 2008 la 15.500 mp în 2018. În acest interval, am reușit să consolidăm birourile companiei într-o singură clădire din West Gate (pe care o ocupă în întregime), contribuind la eficientizarea utilizării spațiului închiriat și asigurând continuitatea activității centrului de servicii globale Ericsson. Vom fi, pe mai departe, alături de acest chiriaș în toate etapele de dezvoltare ale business-ului său, cu soluții optime de rezolvare a oricărei cerințe, indiferent de complexitatea sa.Prelungirea acestui contract reprezintă pentru noi încă o confirmare a faptului că standardele noastre de servicii reușesc să se ridice la cel mai înalt nivel din industrie”, spune Ștefan Tudos, vice-președintele Genesis Property.

Printre companiile care au sediul în West Gate se numără Ericsson, Societe Generale European Business Services, Siemens, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...