EnVogue Residence finalizează prima fază a ansamblului din cartierul Militari

Trending

Constructorii lucrează în momentul de față la realizarea finisajelor de interior pentru corpul C din ansamblul EnVogue Residence, cele 165 de unități locative urmând a fi gata în decurs de o lună.

Dezvoltatorul are în derulare, concomitent, și faza a doua de construcție a proiectului, corpul B, ce cuprinde 210 apartamente (cu una până la trei camere și penthouse-uri).

Situat la intrarea în București, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, EnVogue Residence reprezintă o investiție de circa 40 milioane de euro, derulată de un dezvoltator autohton.

Cu un regim de înălțime de la 6 la 9 etaje, primele două corpuri au o fundație de tip radier general, cu două subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentările interioare, din cărămidă Porotherm.

Apartamentele vor avea certificat de performanță energetică de clasa A, izolația exterioară fiind realizată dintr-o combinație de vată bazaltică și polistiren, ce oferă și un grad ridicat de protecție ignifugă.

Viitorii locatari vor avea la dispoziție, strict în incinta complexului rezidențial, facilități precum spații verzi, zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket.

Garsonierele au 42 metri pătrați utili, apartamentele cu 2 camere depășesc, de regulă, 60 metri pătrați, iar cele cu trei camere au o suprafață de 92 metri pătrați.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: La Strada Militari pregătește al doilea street mall din cartier

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești