Eniko Edit Orban este noul CFO al companiei Datacor

Integratorul de soluții de comunicații și infrastructuri inteligente Datacor, o numește pe Eniko Edit Orban în funcția de CFO.

Din poziția de Chief Financial Officer (CFO), Edit Orban îi va raporta direct lui Bogdan Bilegan, CEO și Co-fondator Datacor.

Anterior acestei numiri, doamna Orban a ocupat timp de aproape 3 ani funcția de CFO în cadrul Taparo.

Edit Orban are peste 20 de ani de experiență în domeniul financiar, coordonând operațiunile financiare pentru companii din România cu cifră de afaceri de peste 70 milioane euro.

Astfel, ea a ocupat timp de 5 ani funcția de Director Financiar în cadrul TeraSteel și a dobândit o experiență de 10 ani în diverse funcții de conducere în cadrul companiei Teraplast Bistrița.

În 2020, Datacor a înregistrat venituri de 45 mil. lei (9,2 mil. euro), în ușoară creștere față de 2019, care a fost un an cu performanțe istorice pentru companie.

În 2019, integratorul IT&C a obținut o cifră de afaceri de 8,8 mil. euro și un profit de 3 mil. euro.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...