Enel X intră pe piața serviciilor financiare digitale

Enel X intră pe piața serviciilor financiare digitale și a serviciilor bancare mobile, cu Enel X Pay, contul bancar online, lansat printr-un parteneriat strategic cu Mastercard.

Noul produs permite utilizatorilor să efectueze plăți și transferuri în timp real, direct prin intermediul aplicației telefonice, să dețină un card digital sau fizic, precum și să monitorizeze tranzacțiile și cheltuielile întregii familii.

Enel X Pay este un cont digital care implică un card și un cod IBAN italian, și permite utilizatorilor să efectueze mai multe tipuri de tranzacții: de la plata facturilor, a taxelor și a impozitelor către administrațiile publice înscrise în circuitul pagoPA din Italia, până la transferurile SEPA, de la transferurile P2P fără costuri suplimentare, la donații către organizații precum Salvați Copiii, Food for Soul și Medici Fără Frontiere.

Utilizatorii pot gestiona contul bancar Enel X Pay direct din aplicația care vine la pachet cu un card digital și unul fizic.

Cardul este realizat din bio-plastic vegetal și este conectat de Mastercard la peste 52 de milioane de puncte de acceptare din întreaga lume.

În plus, datorită opțiunii „family” Enel X Pay, un cont dedicat poate fi activat pentru copiii cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani, oferindu-le un card prepaid, care le permite să facă transferuri P2P, retrageri de numerar de la bancomate, precum și plăți online, pe site-uri de comerț electronic.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.