All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Enel donează 50.000 euro pentru dezvoltarea unui scaun cu rotile de ultimă generație

Enel contribuie cu o donație de 50.000 euro la dezvoltarea Avanchair, scaunul cu rotile de ultimă generație acționat prin sisteme de mișcare automată.

Campania de crowdfunding, lansată pe platforma Eppela, are o durată de circa 40 de zile, cu scopul de strânge 130.000 euro necesari construirii prototipului ready-to-market.

Avanchair are caracteristici noi care se concentrează pe sprijinirea utilizatorilor în timpul activităților din viață cotidiană (ADL) și al activităților instrumentale din viața de zi cu zi (IADL).

Se remarcă modul revoluționar prin care a simplificat transferul utilizatorului între scaunul cu rotile și platformele de care acesta are nevoie zilnic, permițând monitorizarea stării de sănătate a utilizatorului prin intermediul IoT.

Prin utilizarea senzorilor IoT, scaunul nu doar monitorizează semnele vitale ale persoanei, dar poate oferi și suport în operațiuni de asistență la distanță.

Prin Enel X JuiceAbility scaunul cu rotile Avanchair poate fi încărcat prin infrastructuri de încărcare a mașinilor electrice.

JuiceAbility recunoaște bateriile pentru scaunele cu rotile și le conectează la sistemul stației de încărcare pentru mașinile electrice.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI