Enec Automotive este cel mai nou chiriaș din parcul industrial Olympian Timișoara

Noul chirias va ocupa peste 12,000 mp, urmand sa deschida in Remetea Mare o noua unitate de productie de componente de interior si parti de izolatie pentru industria de automotive.

‘‘Suntem mandri sa gazduim in parcurile noastre, nume prestigioase din domeniul industriei electrice si de automobile. De asemenea, am reusit si cu aceasta noua inchiriere sa avem capacitatea de a ne adapta nevoilor comerciale ale chiriasilor, pastrand un nivel optim de chirie la o calitate superioara a capacitatilor de productie si depozitare oferite. Vizam o dezvoltare atat a parcului din Remetea Mare, cat si a celui din Brasov, dar si in celelalte locatii din tara unde detinem terenuri, si acest lucru se va intampla intr-un interval scurt de timp. Exista cereri, exista discutii avansate, asa ca suntem foarte optimisti in ceea ce priveste evolutia pietei de industrial din Romania in general si a retelei noastre de parcuri, in particular’’ a declarat Athos Myrianthous, directorul de dezvoltare al Helios Phoenix, dezvoltatorul retelei de parcuri industriale Olympian Park.

Helios Phoenix are parcuri industrial operationale in com. Cristian, langa Brasov (28.000 mp) si in com. Remetea Mare, langa Timisoara (40.000 mp.) si detine terenuri destinate dezvoltarii langa Bucuresti, Constanta, Cluj.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...