Endava relochează spațiile de lucru din Pitești, Sibiu și Timișoara

Compania britanică de software Endava, prezentă pe piața IT din România cu 11 centre în țară, inclusiv București, își relocheză cele trei spații de lucru din Pitești, Sibiu și Timișoara.

În ultimii ani, compania s-a aflat într-un proces continuu de extindere a echipei, fapt care a determinat necesitatea existenței unor spații de lucru mai mari și mai moderne în Pitești și Timișoara, unde Endava este prezentă de 6 ani, respectiv, 3 ani.

În Sibiu, oraș spre care Endava și-a anunțat extinderea în urmă cu un an, a fost inaugurat primul birou al companiei, centrul local fiind anterior localizat într-un spațiu de co-working.

Noile birouri se aliniază la modul de muncă hibrid, implementat de către companie la nivel global. Spațiile sunt dotate cu săli moderne de lucru și tehnologie de ultimă generație.

Angajații au flexibilitatea de a decide câte zile vor munci de la birou și câte de acasă, în funcție de proiectele în care sunt implicați. Fiecare birou va putea fi rezervat individual, astfel încât cei care vin la sediu să fie siguri că au un loc disponibil.

În prezent, compania are peste 3.500 de angajați în România, care lucrează pentru diverși clienți din industrii precum procesare de plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), retail sau logistică.

CITEȘTE ȘI: Endava deschide două centre la Timișoara și Brașov

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...