All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

Endava închiriază 12.500 mp în proiectul de birouri U-Center

Forte Partners anunță închirierea a 12.500 de metri pătrați de spații de birouri către compania britanică de software Endava, în prima fază a proiectului office U-Center.

Proiectul office U-Center, cu o valoare de piață de 200 de milioane de euro, va avea un regim de înălțime 2S+P+8 etaje pentru faza I a proiectului, o suprafață totală închiriabilă de 63.000 de metri pătrați și va fi dezvoltat în două faze. Prima dintre ele va fi finalizată în 2021, iar cea de-a doua –  în 2022.

- Publicitate -

Proiectul office U-Center, cu o pondere de 30% a spațiilor verzi în suprafața totală a ariilor comune, va facilita legătura dintre Parcul Carol și Parcul Tineretului, prin spațiul comun dintre cele două faze de dezvoltare, gândit ca parte a viitoarei Centuri Verzi a Bucureștiului.

U-Center va avea și o componentă de retail la parter și este dezvoltat conform strategiei Forte Partners de a construi proiecte office acolo unde există deja rezidențial și de a dezvolta proiecte rezidențiale acolo unde sunt deja hub-uri office consacrate.

- Publicitate -