Endava Brașov aniversează un an de la lansarea biroului local

În această perioadă, Endava Brașov a înregistrat o creștere organică a echipei de specialiști tech și a investit în dezvoltarea parteneriatelor cu comunitatea locală de IT.

În decursul primului an de activitate în Brașov, Endava a implementat și s-a alăturat mai multor proiecte menite să contribuie la dezvoltarea comunității IT de sub Tâmpa.

Unul dintre acestea este parteneriatul stabilit cu Universitatea Transilvania din Brașov, al cărei obiectiv este construirea unei perspective atractive pentru studenți raportată la piața software. 

De asemenea, compania sprijină inițiativele Asociației Agile Hub de a oferi specialiștilor IT din Brașov educație gratuită. Astfel, Endava s-a implicat în susținerea primului curs de Frontend Development organizat de Agile Hub și a fost totodată și partener al conferinței Peak IT.

Conferința proprie Endava Tech Flow este un alt exemplu în acest sens, un program prin care Endava a prezentat gratuit comunității tech din Brașov răspunsuri și idei inovatoare despre tehnologiile momentului, prin intermediul unor specialiști cu o vastă experiență în domeniu.

Nu in ultimul rând, un alt program destinat specialiștilor IT din Brașov este Endava Tech Talks, o serie de evenimente online care au loc la nivel regional – România, Bulgaria, Macedonia și Serbia – concepute ca o conversație pe subiecte de interes din domeniul tehnologiei. 

Agile și Digital, principalele tehnologii utilizate de echipa Endava Brașov

Endava oferă clienților săi servicii de transformare la nivel organizațional, concentrate pe Agile și Digital.

Astfel, folosind automatizarea în cadrul proceselor agile – testare, integrare și implementare continuă – precum și automatizarea proceselor operaționale folosind diverse instrumente și platforme, echipa Endava Brașov a contribuit la accelerarea capacității de inovare a clienților companiei, atât în piețele lor, cât și în cadrul propriilor organizații.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...