Encorsa va utiliza asistenţi virtuali dezvoltaţi prin tehnologia Druid

Druid anunţă semnarea unui parteneriat tehnologic cu Encorsa, companie specializată în automatizarea proceselor de business prin intermediul roboţilor (RPAs).

Prin acest parteneriat, Encorsa va adăuga asistenţi virtuali dezvoltaţi prin tehnologia Druid în cadrul proceselor de automatizare proiectate şi orchestrate de Webcon.

Webcon este o platformă BPM (Business Process Management) de tip low-code, extrem de uşor de folosit, prin care un consultant poate proiecta rapid, prin instrumente vizuale, procese şi aplicaţii disponibile pe calculatoare sau dispozitive mobile, accesibile în cloud sau la sediul clientului.

Cu peste 200 de multinaţionale în portofoliu, Webcon este unul dintre liderii globali în soluții BPM. Prin aceasta, orice companie se poate axa pe optimizarea proceselor de business, eliminarea erorilor, asigurarea conformităţilor, integrarea informaţiilor şi îmbunătăţirea permanentă a practicilor de afaceri. 

Encorsa aduce capacități conversaționale unice direct în procesele de business orchestrate de WEBCON.

Astfel, completarea rapidă de formulare, monitorizarea sarcinilor echipei, trimiterea de notificări sau livrarea de rapoarte în timp real poate fi realizată prin intermediul chatboţilor.

Encorsa pune deja la dispoziţia clienţilor săi soluţia Webcon Chatbot, asistenţi virtuali preconfiguraţi pentru suportul activităţilor de suport tehnic clienţi, resurse umane, managementul proiectelor sau suport vânzări.

- Publicitate -

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....

Sfaturi pentru antreprenorii din industria beauty: cum să crești succesul salonului tău?

Felicitări pentru pasiunea și curajul pe care le-ai investit în salonul tău! Într-o piață competitivă ca a industriei beauty,...