All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 11 aprilie | 2021

EMS Floor estimează afaceri de 11,4 milioane euro în acest an

EMS Floor Group, aplicator de pardoseli pe bază de rășină, estimează pentru anul în curs afaceri de 11,4 milioane de euro, în creștere cu 22% față de 2019.

Fondată în 2010 de frații Claudiu și Marius Baciu, EMS Floor Group își propune, de asemenea, ca până în 2025 să devină „cel mai dorit angajator” din industria de profil în Uniunea Europeană și să depășească pragul de 20 de milioane de euro cifră de afaceri.

Cu o investiție inițială exclusiv bazată pe economii proprii, după mai mulți ani de muncă în străinătate, Claudiu și Marius Baciu au înființat firma specializată în pardoseli denumită 4M Pardoseli, pe care în 2015 au rebranduit-o, devenind European Multisolutions Systems Group (EMS Floor Group).

Pe piețele pe care este prezent, grupul operează cu trei divizii specializate în pardoseli, hidroizolații și recondiționări de pardoseli: EMS Floor Systems, EMS Hydro Systems și EMS Polishing.

EMS implementează sisteme de pardoseli pentru o varietate largă de spații din diferite sectoare: industria alimentară, industria automotive, parcări, fabrici de produse farmaceutice, producție, retail, spații comerciale, clădiri de birouri, clinici medicale, școli, terenuri de sport, spitale și chiar închisori.

Compania lucrează cu toate sistemele de aplicare profesionale cunoscute în Europa, ceea ce îi conferă flexibilitate și adaptabilitate pentru orice tip de proiect, la orice nivel de complexitate.

Trei sferturi din echipa EMS Floor Group reprezintă personal de execuție (80 de aplicatori – n.n.), provenind din județele Cluj și Alba, dar și din alte zone ale României.

Numeroase proiecte internaționale

În fiecare an, compania a înregistrat creșteri pe toate piețele în care activează, inclusiv în România.

Potrivit fondatorilor, pentru piața locală, estimările cifrei de afaceri din anul acesta iau în calcul o creștere de 30%. În România, proiectele sunt preponderent private, beneficiarii fiind companii din industria de componente auto, producție industrială și alimentară.

Primul și cel mai mare proiect derulat de EMS Floor Group în România a fost, de altfel, parcarea subterană de la Piața Universității din București, proiect realizat în 2012, iar primul proiect internațional realizat a fost pentru un gigant farma în Ungaria.

Alte proiecte importante realizate în România au fost pentru fabrica de baterii de la Bistrița sau pentru COSM FAN, companie din sectorul agroalimentar. În străinătate, printre proiectele de anvergură se numără sistemul de pardoseli pentru cea mai mare închisoare din Belgia, respectiv, sistemul de pardoseli pentru retailerul Auchan, în Luxemburg.

- PUBLICITATE -