All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 9 august | 2020

eMAG testează un credit cu dobânda zero, pentru sellerii Marketplace

eMAG și IdeaBank lansează, în premieră în România, prima linie de finanțare cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace. Proiectul-pilot se adresează sellerilor din eMAG Marketplace și va fi optimizat timp de două luni pe un număr de 135 de selleri, care pot accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro.

eMAG va susține integral și din resurse proprii, în anumite condiții, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanțare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by IdeaBank.

„Pentru a-și îmbunătăți rezultatele și pentru a oferi clienților eMAG o experiență din ce în ce mai bună, partenerii noștri au nevoie să investască în oameni, produse și servicii. Aceștia au nevoie de soluții de finanțare rapide, pentru a rămâne competitivi într-o piață extrem de dinamică. Noi am investit în dezvoltarea unui program care să îi ajute să își crească vânzările și, alături de partenerul nostru Idea:: Bank, le punem la dispoziție o soluție de finanțare pe care o pot accesa, în anumite condiții, fără să suporte niciun cost”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

- PUBLICITATE -

Prin intermediul eMAG Seller Credit powered by IdeaBank, sellerii vor avea posibilitatea de a accesa, în proiectul-pilot, o linie de finanțare bazată pe valoarea medie a vânzărilor lor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace, calculată funcție de istoricul ultimelor 12 luni, dar nu mai mult de 300.000 de lei. Suma va putea fi disponibilă în maximum trei zile lucrătoare, fără să fie necesar ca sellerul să se prezinte la sediul băncii.

În ce vor fi investiți banii obținuți

  • Dezvoltarea personalului existent sau în atragerea unui personal mai bine calificat sau mai numeros;
  • Suplimentarea stocurilor pentru produsele existente, sellerii având astfel posibilitatea de a obține condiții mai avantajoase de achiziție de la furnizorii proprii;
  • Extinderea gamei de produse, cu efecte în imbunătățirea experienței de cumpărare a clienților, care astfel vor avea acces la produse noi.
- PUBLICITATE -