eMAG lansează Genius, serviciu cu livrare rapidă și gratuită

eMAG lansează Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită, plus alte beneficii exclusive.

eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci orașe mari din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi.

În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius – chiar și pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

Pe lângă livrarea rapidă și gratuită, membrii Genius pot comanda fără griji, întrucât beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

Clienții pot accesa serviciul pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea din aplicație sau intrând pe emag.ro/genius.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...