eMAG înființează o clasă cu profil dual la liceul „Pamfil Șeicaru” Ciorogârla

24 de elevi vor efectua stagii de practică la centrul logistic eMAG Joița și vor beneficia de bursă, rechizite, transport gratuit și o masă pe perioada stagiilor de practică

eMAG a înființat o clasă cu profil dual la Liceul Tehnologic „Pamfil Șeicaru” Ciorogârla, județul Giurgiu. Aici se vor pregăti 24 de elevi provenind, în cea mai mare parte, din familii cu venituri foarte modeste.

După finalizarea celor trei ani de cursuri, aceștia vor obține calificarea în meseria de recepționer-distribuitor, pentru care vor primi o diplomă de calificare.

Elevii vor desfășura ore de practică în cadrul parcului logistic dezvoltat de eMAG Joița, județul Giurgiu, pe o suprafață de 250.000 mp, în urma unei investiții care depășește 150 de milioane euro.

Învățământul dual aduce împreună școala, mediul privat și autoritățile, și fiecare dintre ei pune la dispoziție propriile resurse.

Astfel, școala le pune la dispoziție profesorii, mediul privat oferă locul de desfășurare al stagiilor de practică, iar autoritățile susțin elevii cu burse de studiu. eMAG completează bursa oferită de stat, oferind o sumă similară, cu condiția ca elevii participanți la program să nu înregistreze absențe.

În plus, compania asigură transportul elevilor, rechizitele de care au nevoie pe tot parcursul anului școlar, precum și o masă pe perioada stagiilor de practică la cele două depozite de la Joița.

CITEȘTE ȘI: Cel mai modern liceu din țară este la Arad

- publicitate -