eMAG, hub logistic de 130.000 mp și parc industrial în Joița, lângă București

eMAG va înființa la Joița, județul Giurgiu, un parc industrial pe o suprafață de 290.000 mp, unde construiește un hub logistic ce se va întinde pe 130.000 mp.  

Compania a finalizat o serie de lucrări de infrastructură de care vor beneficia atât reprezentanții comunității locale, cât și investitorii care se vor alătura în viitor proiectului.

Astfel, a fost realizată conexiunea dintre autostrada A1 și drumul județean DJ 602, iar rețelele de gaz și electricitate au fost extinse extinse cu 2-3 km din punctele de racordare.

eMAG a demarat anul trecut investiția de peste 90 de milioane euro în noul său hub logistic situat la km 19 al autostrăzii A1.

Noul hub va fi alimentat cu energie verde produsă de panouri solare. Totodată, vor fi plantați copaci pe o suprafață de 100.000 mp.

În vara acestui an va fi dată în folosință o suprafață de 100.000 mp, urmând ca toate automatizările să fie gata până în septembrie 2022, când tot centrul logistic va fi funcțional.

Prin programul Fulfillment by eMAG, comercianții din eMAG Marketplace beneficiază de servicii pe întreg lanțul logistic de la recepție și până la depozitare, picking, împachetare, livrare, relații cu clienții sau retur, acolo unde este cazul.

Peste 1.000 de firme sunt așteptate să se alăture Fulfillment by eMAG în următorul an.

- publicitate -