eMAG deschide primul showroom propriu din Bulgaria, la Sofia

eMAG își continuă expansiunea internațională și inaugurează primul showroom din Bulgaria, la Sofia, după ce în urmă cu trei luni compania a deschis în Ungaria primul său showroom din afara României.

Compania are în plan să mai deschidă alte trei showroom-uri în prima parte a anului viitor.

Situat în incinta Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Bulgariei, noul showroom permite eMAG.bg extinderea serviciilor pe care le oferă clienților.

Astfel, consumatorii din Bulgaria pot acum face cumpărături direct în showroom, pot comanda online cu livrare gratuită și ridicare în aceeași zi, în showroom, sau pot face retur instant.

Interes crescut al comercianților români pentru Bulgaria

Extinderea internațională a companiei derivă și din interesul crescut al comercianților români de a vinde pe piețe din alte țări.

Doar în Bulgaria sunt, în prezent, peste 400 de selleri români care fac comerț prin platforma eMAG Marketplace. În prezent, eMAG are 15 showroom-uri în România și trei în afara țării. eMAG este prezent în Bulgaria din 2012 cu o echipă de 200 de angajați.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...