eMAG deschide Freshful, hipermarket online cu produse alimentare proaspete

Magazinul online Freshful a necesitat o investiție de peste 5 milioane euro în tehnologie, operațiuni și depozitul frigorific propriu.

Pe Freshful.ro sau în aplicația de mobil (disponibilă în acest moment doar pe IOS) se regăsesc peste 18.000 de articole.

Categoriile de produse merg de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. De asemenea, clienții pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real.

Clienții vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente 100% românești.

Gama Freshful își propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali și fermieri români, alături de o selecție importantă de articole BIO și ECO.

Utilizatorii au la dispoziție livrarea rapidă în 2 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată pentru următoarele zile în intervale începând cu 30 minute.

Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Pentru început, serviciul este disponibil în București și o parte din localitățile ilfovene.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...