eMAG a lansat un credit cu finanțare 100% online

eMAG a lansat un serviciu prin care clienții pot obține finanțare pentru cumpărături în mai puțin de zece minute, online, fără niciun drum la bancă.

Serviciul online se bazează pe un nou proces de identificare și pe un model de evaluare care ia în calcul istoricul de comenzi al clientului pe eMAG și istoricul său de plată la Biroul de Credit.

Clienții își pot finanța coșul de cumpărături

Pentru a accesa creditul, clientul adaugă în coș produsele dorite și alege plata în rate eCREDIT prin Idea Bank – Smart shopping.

Pentru identificare, trimite o fotografie cu actul de identitate. În câteva secunde primește un cod prin SMS prin care validează numărul de telefon și trimite un video selfie.

Banca analizează pe loc cererea de finanțare a clientului și trimite răspunsul online. Imediat după clientul intră automat în pasul de semnare a contractului de credit.

Contractul de credit este semnat electronic, folosind codul trimis prin SMS pe numărul de telefon validat la primul pas. Noua soluție este dezvoltată de eMAG în colaborare cu Idea Bank, FintechOS și Bitnovel.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...