Emag a deschis un nou showroom în București

Noul showroom Emag va fi deschis in galeriile Titan – strada Liviu Rebreanu, nr. 6A. Planurile pentru viitor includ expansiunea si in alte judete.

In noua locatie vor lucra 70 de angajati, instruiti cu informatii despre cele 1.500 de produse expuse in cadrul complexului: produse IT, electronice, electrocasnice, aparate de ingrijire personala si tehnologie.

Deschiderea noului magazin vine cu promotii, astfe ca vizitatorii care vor achizitiona in perioada 23-31 martie produse de cel putin 2000 de lei, vor beneficia de 24 de rate fara dobanda.

Primul showroom eMAG a fost deshis in 2008, tot in Bucuresti, in cartierul Crangasi – centrul comercial Grant Shopping Center. Showroom-uri eMAG mai sunt deschide in Cluj-Napoca, Iasi, TImisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Craiova si Galati.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...