Elvila Oradea s-a mutat în Era Shopping Park

Elvila Oradea s-a mutat în centrul comercial Era Shopping Park, Calea Aradului, nr. 52, la parter.

Magazinul isi asteapta clientii cu o gama variata de mobilier pentri casa si birou, fabricat din PAL, lemn MDF si lemn masiv.

Oradenii pot achizitiona sufragerii, livinguri, biblioteci, canapele, coltare ,dormitoare, fotolii, camere de copii si tineret, paturi tapitate, bucatarii, coltare  de bucatarii, saltele originale Relaxa si mic mobilier.

Mobilierul din magazinul Elvila este produs în cele trei fabrici proprii ale companiei: Fabrica Relaxa – mobilier tapițat şi saltele Relaxa, Fabrica Elmoberom – mobilă din PAL și MDF și Fabrica Carpatina – mobilier din lemn masiv.

In luna februarie, clientii vor putea beneficia de reduceri atractive la mobilier. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

In prezent, in Romania, compania Elvila detine 14 magazine proprii in orasele Alexandria, Bacau, Beius, Botosani, Brad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti si 9 ditribuitori in sistem de franciza in orasele Focsani, Husi, Medias, Negresti Oas, Patarlagele, Suceava, Targu Jiu, Viseu de Sus, Slobozia.

 

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...