Elis Pavaje a investit 20 de milioane euro într-o fabrică la Arad

Compania se află în plin proces de recrutare pentru a acoperi 80 de posturi în departamentele de producție, suport vânzari și logistică

Fabrica de la Arad, care se întinde pe o suprafață de 110.000 metri pătrați, este și cea mai mare investiție Elis Pavaje de până acum.

Capacitatea tehnologică a liniei de producție este de 7.000 de metri pătrați de pavele/zi. Primele pavele au ieșit din producție încă de la finalul anului 2022.

Obiectivul fabricii este să deservească în mod special zona de vest a țării și să fie o platformă de dezvoltare de noi produse, fluxul de producție fiind complet automatizat.

Platforma industrială Elis Pavaje Arad va fi alimentată de un parc fotovoltaic propriu cu o capacitate anuală de 440 MW/h. ce va reducere emisiile de CO2 cu 134,2 tone/an.

În prezent, compania se află în plin proces de recrutare pentru a acoperi 80 de posturi în departamentele de producție, suport vânzari și logistică.

La finalul anului 2022, Elis Pavaje avea 712 angajați în cele 5 fabrici proprii din Petrești- jud Alba, Vîntu de Jos – jud Alba, Stoenești jud Prahova, Secuienii Noi – jud Neamț, Arad – jud Arad.

CITEȘTE ȘI: Alusystem investește 1 milion euro într-o linie de tâmplărie din aluminiu

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...