Eli Lilly a reînnoit contractul de închiriere în Bucharest Business Park

Eli Lilly ocupă o suprafață de aproximativ 900 mp de birouri în Bucharest Business Park, un proiect certificat conform standardului LEED Gold.

Acesta găzduiește companii precum British American Tobacco, Coca Cola, AstraZeneca, Bayer, 3M România, Sony, Ergo Asigurări, Project1, Heidelbergcement, IPSO, Goodyear și Alior Bank.

Amplasat pe un teren extins de 2 ha, Bucharest Business Park este situat lângă Casa Presei Libere.

Proiectul cuprinde patru clădiri de birouri de înaltă calitate, fiecare cu 4/5 etaje, care oferă aproximativ 27.000 mp de spații de birouri.

În primele șase luni din 2021, pe piața de birouri din București s-au tranzacționat 112.000 mp, cu 17% mai mult comparative cu perioada similară de anul trecut, potrivit datelor CBRE.

Tranzacțiile de prelungire a perioadei contractuale au totalizat 54.700 mp, cu 53% mai mult versus primul semestru din 2020.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...