Element Industrial a demarat lucrările la Eli Park 1

Element Industrial anunță că a primit autorizația de construcție pentru ELI PARK 1 și a demarat lucrările la prima fază.

Compania Sagex Construct a câștigat licitația pentru desemnarea antreprenorului general și va ridica prima fază a proiectului logistic, în suprafață de 20.000 mp, cu termen de livrare în trimestrul trei al acestui an”, explică Muler Onofrei, Managing Partener,  Element Industrial.

ELI PARK 1 va avea o suprafață închiriabilă de 45.000 mp de spații de depozitare și birouri și presupune o investiție totală de 25 milioane de euro. Proiectul logistic este deservit de cateva linii de transport in comun si este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7.

Noul proiect este dezvoltat la standard internațional de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...