Electroputere Parc a fost extins

 

sursa foto: stiripeblog.ro

Dezvoltatorul Electroputere Parc Craiova a extins centrul comercial cu peste 16.000 metri pătraţi, suprafata totala a proiectului ajungand la 71.000 metri pătraţi.

Mallul a ajuns la un grad de ocupare de 92%, H&M şi grupul Inditex fiind cei mai noi chiriaşi. Finalizarea proiectului este programată pentru luna noiembrie.

„Inditex a închiriat o suprafaţă de peste 3.500 metri pătraţi (pentru magazine Zara, Bershka, Pull&Bear şi Stradivarius, n.r.) şi retailerul suedez H&M a contractat 1.600 metri pătraţi în noul centru, alăturându-se unui mix deja consolidat de branduri internaţionale de modă”, se menţionează într-un comunicat al companiei.

Alte nume care au semnat recent contracte de închiriere sunt LC Waikiki (pe o suprafaţă de 950 mp), Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, cafeneaua Segafredo şi Elvila, un magazin de mobilă românesc, care va deschide o unitate de 3.000 metri pătraţi.

Acestea se adaugă altor retaileri care au semnat contractele de închiriere la începutul anului, Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania, Zvon Cafe.

De asemenea, în cadrul proiectului va fi construit un hipermarket Auchan şi un magazin de bricolaj Leroy Merlin. Dezvoltatorii sunt, totodată, în discuţii pentru a deschide un cinematograf multiplex anul viitor.

Construit pe structura fostei platforme industriale Electroputere, centrul comercial va fi primul de acest gen din Craiova.

„Închirierile recente consolidează Electroputere Parc drept cea mai importantă destinaţie pentru cumpărături şi divertisment din judeţul Dolj şi singurul centru comercial modern din Craiova”, a declarat, în comunicat, Steven Van Den Bossche, partner K&S Developments.

Investiţia pentru dezvoltarea proiectului este de circa 90 milioane de euro, finanţată de UniCredit Bank.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...