Electroputere Parc, extins cu o nouă clădire mixtă de 12.700 metri pătrați

Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și inaugurează cea de-a doua clădire mixtă de 12.700 mp de birouri de clasă A și spații comerciale.

Noua clădire include 8.300 mp de birouri și 4.400 mp de retail, dar și noi locuri de parcare subterane pentru chiriași și clienți.

Astfel, aripa de vest a Electroputere Parc ajunge la o capacitate totală de aproximativ 2.000 de angajați care pot lucra în spațiile de birouri.

Noile unități sunt deja închiriate de companii precum Ubisoft și Operative Media, iar spațiile de birouri inaugurate la finalul anului trecut sunt ocupate de Hella.

În ansamblu, gradul de ocupare a birourilor din cele două clădiri mixte este de peste 65% și este de așteptat să crească rapid.

Extinderea Electroputere Parc nu se oprește aici

Pe lângă această nouă clădire mixtă, lucrările de construcție pentru o altă extindere a Electroputere Mall sunt de asemenea în desfășurare.

Această nouă extindere, care urmează să fie finalizată până în martie 2022, va aduce aproximativ 5.500 mp de retail și 1.000 mp de terasă exterioară pentru restaurante.

Mai departe, planurile de dezvoltare includ spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...