Electroputere Parc devine cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia

Companii multinaționale gigantprecum Hella, Ubisoft, Operative și Endava au semnat contracte de închiriere cu grupul imobiliar francez Catinvest, care deține și administrează Electroputere Parc.

Hella a închiriat o suprafață de peste 6.500 de metri pătrați, compania fiind prezentă în România cu trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, având peste 4.500 de angajați.

Ubisoft, companie franceză din industria jocurilor video, a închiriat 2.000 de metri pătrați pentru sediul din Craiova, unde vor lucra 150 de angajați, iar prin sosirea Endava, compania britanică de IT, gradul de ocupare a clădirii A din complexul Electroputere Parc depășește acum 95%.

Un spațiu de birouri ultramodern de 850 metri pătrați a fost închiriat și de Operative, furnizor de soluții tehnologice inovatoare pentru cele mai mari companii media din lume.

Planurile de dezvoltare pentru Electroputere Parc includ spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel, cu un buget total de investiții de aproape 60 milioane de euro în următorii 2-3 ani.

CITEȘTE ȘI: Cushman & Wakefield Echinox va administra proiectul de birouri Floreasca Park

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...