Electronic Arts recrutează zeci de specialiști pentru studioul din București

Electronic Arts își propune extinderea diviziei EA SPORTS din București cu zeci de experți în tehnologie. Rolurile disponibile variază de la programare până la roluri de leadership, artă și design, fiind incluse, printre altele, poziții de C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Technical Interface Designer, Development Director, Producer, Game Designer, Technical Artist și UX Designer.

Electronic Arts este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în România și unul dintre cele două studiouri la nivel global unde este dezvoltată franciza FIFA, alături de studioul EA Vancouver din Canada.

Electronic Arts este prezentă local din 2006. Echipa multidisciplinară de români care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artiști grafici, experți UX, analiști QA, technical leads, administartori de sistem și multe altele.

Lista completă a rolurilor disponibile în cadrul EA România include: Development Director, C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Rendering Software Engineer, Technical Interface Designer, Game Designer, Game Producer, Technical Artist, UX Designer, Online Software Engineer și Systems Software Engineer.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...