Electrogrup va dezvolta un proiect de mobilitate urbană inteligentă în Bistrița

Electrogrup va dezvolta, în asociere cu MIS Grup și Drumserv, un amplu proiect de mobilitate urbană inteligentă în Bistrița, în valoare totală de peste 6 milioane euro.

Proiectul vizează dezvoltarea majoră a mobilității inteligente în Bistrița și include implementarea la cheie a unui sistem de management adaptiv al traficului, a unui sistem de supraveghere video inteligentă și de control al accesului, realizarea unui centru de comandă avansat, pentru gestionarea sistemelor inteligente implementate, a unui sistem de iluminat cu management inteligent și furnizarea de stații de autobuz modulare și de panouri de informare în stații, alături de computere și display-uri de bord pentru autobuze.

De asemenea, proiectul acoperă și componenta lucrărilor civile necesare implementării sistemelor menționate.

Electrogrup implementează un proiect de mobilitate urbană și la Piatra Neamț

La începutul acestui an, Electrogrup a dat startul implementării unui alt proiect de mobilitate urbană inteligentă în Piatra Neamț, pentru modernizare stațiilor de așteptare a mijloacelor de transport public, în valoare de peste 4,3 milioane de Euro.

În plus, compania a pornit și dezvoltarea unui sistem inteligent de management al traficului rutier, în același oraș, în valoare de 5,5 milioane de Euro.

Alte proiecte dezvoltate în prezent de Divizia Smart City sunt o parcare supraetajată, dotată cu soluții smart, în Oradea, și amenajarea pistei și balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov.

De asemenea, Electrogrup proiectează și execută lucrări de modernizare a infrastructurii de mobilitate urbană, în cadrul unui proiect unic în Europa, desfășurat în Câmpia Turzii, în valoare de peste 4,6 milioane de Euro.

- Publicitate -

Ultimele

O companie românească vrea să aducă 12.500 de tanzanieni pe piața muncii din România

Pe o piață a muncii cu un deficit de peste 100.000 de persoane în 2023, Citadela SRBC Group își...