Electrogrup, proiect rezidențial în București dezvoltat de Nusco Imobiliara

Electrogrup anunță demararea lucrărilor pentru faza trei a proiectului rezidențial CITTA Residential Park, dezvoltat de Nusco Imobiliara, unul dintre cei mai mari operatori de profil din România. Proiectul are o valoare de peste 5,6 milioane de euro.

Lucrările au pornit în luna ianuarie 2020, iar durata acestora este estimată la un an. Suprafața construită desfășurată depășește 13.100 de metri pătrați, iar clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două și trei camere. Subsolul va fi alocat, integral, locurilor de parcare pentru locatari,  boxelor și adăpostului halei .

„În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru ansamblul CITTA Residential Park și vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a Capitalei”, anunță Michele Nusco, Președinte, Nusco Imobiliara.

Până în prezent, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019, iar ansamblul rezidențial va fi completat cu încă 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

Electrogrup a dezvoltat, ca antreprenor general, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în afara granițelor, în țări precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda.

Electrogrup este și furnizor de soluții Smart City la cheie pentru administrații publice și companii private. Recent, compania a început dezvoltarea unui parcări supraetajate, dotată cu soluții Smart, în Oradea, precum și amenajarea pistei și balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...