eJobs încheie primul semestru cu o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane euro

eJobs România încheie S1 cu o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane euro, în creștere cu aproape 70% față de anul trecut.

Evoluția din 2021 a fost generată atât de creșterea lunară a numărului de joburi nou postate pe platformă, cât și de serviciile conexe.

Lunile iunie și mai au fost cele mai bune din acest an, iar iunie deține titlul de a doua cea mai bună lună din istoria eJobs, după ianuarie 2020.

Pentru fiecare dintre aceste luni au fost înregistrate peste 35.000 de joburi noi și aproximativ 1.1 milioane de aplicări.

De la începutul anului și până acum, pe eJobs.ro au fost postate peste 170.000 de locuri de muncă noi pentru care au existat 7.1 milioane de aplicări.

O altă sursă de creștere din acest an a fost revenirea companiilor de tip start-up pe piața recurtării. Astfel, peste 4.000 de start-up-uri înființate în ultimii doi ani au făcut angajări în ultimele 6 luni, cu un plus de 52% față de 2020.

În același timp, și angajatorii din străinătate au reluat, începând din primăvară, ofertele pentru candidații români.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

ATAC by Auchan ajunge la cea de-a cincea unitate, după o nouă deschidere în Galați

Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount la Galați, după unitățile inaugurate anul acesta în Brașov, Ploiești, Timișoara...

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui fost magazin Cora

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui magazin Cora rebranduit și remodelat, în cadrul centrului comercial Supernova...