eGO car sharing, accesibil tuturor șoferilor posesori de card bancar

eGO, primul serviciu de car sharing din România cu flota exclusiv electrică, devine accesibil, din această lună, tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitentă.

Lansat la finalul anului 2017 în parteneriat cu BCR, eGO este un brand 100% românesc, disponibil în București, și oferă o flotă exclusiv electrică de 40 mașini BMW i3, destinată atât clienților corporate, cât și mediului retail, persoane fizice.

Peste 3,800 de utilizatori au încercat deja serviciile eGO. În prezent, serviciul este folosit în procent de peste 80% de clienți din retail.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro în 2018, eGO are în plan creșterea flotei și dezvoltarea în alte orașe, Constanța și Timișoara fiind următoarele în care serviciul va fi disponibil, din această lună.

Serviciile eGO au un cost de sub 1 leu / minut pentru clienții BCR cu carduri George și de 1,3 lei pentru toți ceilalți utilizatori. În plus, permanent sunt disponibile promoții pentru utilizatori, precum cea curentă ce oferă un bonus de 30 minute pentru cei care demonstrează un comportament responsabil și încarcă mașinile.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...