Egis achiziționează compania de inginerie în construcții Italrom

Italrom, o companie cu sediul în România care asigură sevicii de inginerie pentru structuri trestre, structuri subterane, tuneluri și tunelare și lucrări geotehnice, are în jur de 40 de angajați, activi în principal în București și Polonia.

Serviciile oferite de Italrom sunt în principal servicii de proiectare tehnică, de detaliu și documentații conforme cu execuția, precum și asistență tehnică, studii de fezabilitate și supervizarea lucrărilor.

Portofoliul companiei include proiete precum podul Brăila, liniile M4 și M5 ale metroului bucureștean, proiectarea liniilor feroviare Craiova-Caransebeș, Curtici-Simeria și Predeal-Brașov din România.

Egis este un grup internațional care oferă servicii de inginerie și mobilitate în construcții, cu o prezență constantă în România încă din 1996.

Pe piața locală, Egis este jucător în domeniul serviciilor de proiectare, inginerie și management de proiect, ce derulează proiecte de infrastructură importante din punct de vedere strategic.

Tranzacția face obiectul unor aprobări de reglementare și se preconizează că se va încheia în prima parte a anului 2023.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: UniCredit a asistat grupul TeraPlast în vânzarea diviziei Steel

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...