Edtech-ul american Novakid a intrat pe piața din România

Novakid, școala online de limbă engleză pentru copiii de 4-12 ani, s-a lansat la nivel global în 2017, iar din iunie 2021 activează și pe piața din România.

În 2021, rata de creștere a bazei de clienți a Novakid a atins aproape 700% anual, cu o creștere lunară de până la 14,8%.

Numărul de cursuri livrate a depășit valoarea de 2,2 milioane euro în iunie 2021, ajungând la peste 410.000 de cursuri noi rezervate lunar.

În urma unui studiu de piață al companiei de consultanță J’Son&Partners din vara 2021, Novakid a fost desemnată cea mai bună școală online de engleză pentru copii din Europa.

Compania fondată de Maxim Azarov, Dmitry Malin și Amy Krolevetskaya, cu sediul central în San Francisco, SUA, a atras până acum 4 runde de finanțare din partea investitorilor.

Sumele atrase din aceste runde au depășit valoarea totală de 40 milioane euro.

Cât costă lecțiile Novakid

Lecțiile se achiziționează accesând contul propriu creat pe platformă. Părinții se pot abona la 1, 2 sau mai multe lecții pentru o perioadă de 4, 12 sau 24 de săptămâni.

La fiecare 4 săptămâni va fi returnat un procent de 50% din costul cursurilor neutilizate.

Părinții pot monitoriza evoluția copiilor și prin intermediul unei aplicații mobile, iar avansarea copiilor de la un nivel la altul este semnalată și se realizează în funcție de progres.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...