Eden Capital Development a finalizat proiectul Delta City din București

Proiectul are 333 apartamente, 96% dintre acestea fiind deja vândute

Eden Capital Development a finalizat un nou proiect imobiliar în București, Delta City, situat în zona Tineretului, chiar lângă Delta Văcărești.

Proiectul are 333 apartamente, 96% dintre acestea fiind deja vândute. Dezvoltatorul a predat până în prezent cumpărătorilor din complex peste 80% din apartamentele contractate.

Ansamblul cuprinde 3 clădiri, cu un regim de înălţime S+Ds+P+10Duplex și include apartamente tip studio, cu 2, 3 şi 4 camere.

Delta City este unul din cele trei proiecte rezidențiale în dificultate preluate de Eden Capital Development și redezvoltate cu succes, după Cortina Residence și Four City North.

Compania, cu capital integral românesc, este prezentă pe piața rezidențială din București din anul 2009 și are în portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare.

Sub brandul Cortina, portofoliul Eden Capital Development include aproximativ 2.900 apartamente premium și de lux, cu facilități multiple.

Separat de conceptul Cortina, compania a mai dezvoltat ansamblurile Dinamic City (166 apartamente), Four City North (568 apartamente) și Delta City (333 apartamente).

CITEȘTE ȘI: Anchor Grup investește 40 milioane euro în proiectul imobiliar Select Residences

- publicitate -