Ecovillas a vândut 170 de locuințe eco-friendly în România

Ecovillas a vândut 170 de locuințe eco-friendly în România și plănuiește aducerea unui concept nou pe piața rezidențială, respectiv „effortless maintenance”.

În total Ecovillas a construit până acum în România, 190 de locuințe prietenoase cu mediul înconjurător, din care a vândut deja 90%.

Complexul LOFT green apartments Mogoșoaia, are în total trei imobile cu 154 de apartamente de tip studio, 2 camere și 3 camere.

Prima fază a proiectului este vândută integral, iar faza a doua ce include construcția a două blocuri noi va fi livrată anul acesta.

Blocul 2 este finalizat, urmează predarea apartamentelor către proprietari, iar blocul 3 va fi gata până la finalul anului.

Pentru construcția blocului 2 a fost folosită izolație cu spumă poliuretanică, un produs 100% reciclabil și fațadă 100% din lemn Thermowood adus din Finlanda.

Designul proiectului este unul de tip loft și include materiale cât mai brute, dar sustenabile. Complexul are zero emisii de CO2 și nu folosește combustibili fosili pentru încălzire.

Prețurile pentru locuințele din ansamblu pornesc de la 50.625 euro + TVA pentru studiouri, 2 camere de la 73.125 euro + TVA, iar 3 camere de la 100.125 euro + TVA.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...