Econos vrea să ajungă lider în domeniul soluțiilor de dezvoltare sustenabilă

Econos, o companie care oferă soluții de dezvoltare sustenabilă pentru firme, vrea să devină cel mai important jucător în acest domeniu până în 2024.

Compania, lansată în 2020, oferă servicii de audit privind protecția mediului și vizează venituri de 50.000 euro anul acesta.

De asemenea, propune soluții de dezvoltare sustenabilă precum: instalarea de panouri solare, utilizarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice, folosirea de sticle reciclate, etc.

Compania de consultanță a fost fondată de către Mathieu Gregori, un francez de origine vietnameză-chineză, în vârstă de 23 de ani.

Compania are patru clienți: Cora România, Renovatio, BPM Global și Happy Hour. Până la finalul anului, managementul vizează să lucreze cu alți 15 clienți.

De asemenea, începând din 2023 antreprenorul vrea să extindă Econos în noile state membre ale Uniunii Europene și în țările din Golful Persic.

Printre aceste tări se numără sunt: Moldova, Bulgaria, Grecia, Croația, Ucraina, Turcia, Liban, Israel, Cipru, Arabia Saudită, Yemen, EAU.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...