Echiparea bucătăriei de la birou: 5 obiecte necesare

De-a lungul timpului, munca la birou s-a schimbat foarte mult. În prezent, se pune accent pe colaborarea dintre colegi și, de ce nu, pe închegarea unei relații de prietenie, într-un mediu relaxant. Din acest motiv, multe companii aleg să ofere angajaților tot confortul de care aceștia au nevoie, iar amenajarea unei bucătării de birou, în care colegii să poată relaționa în timpul pauzelor pare a fi o idee genială. Iată așadar cum poți amenaja o astfel de bucătărie și care sunt obiectele cu adevărat necesare.

Prosoape și organizatoare de bucătărie

Bucătăria este un spațiu de servire a mesei, iar dincolo de socializare, ea trebuie să răspundă mai întâi cerințelor de igienă. Pentru a te asigura că oferi colegilor tot ceea ce este necesar, dar și ordine perfectă în bucătărie, poți dota spațiul cu șervețele și prosoape. Dacă vrei să amenajezi cu bun gust, într-un mod amuzant, tematic sau dacă pur și simplu vrei să alegi modele diferite de prosoape atunci ar trebui să vezi aici care sunt modelele care îți pot scoate bucătăria de birou din anonimat. 

Nu uita, la nivel de igienă, de prosoape de unică folosință și soluții de dezinfectare. 

Frigiderul cu organizatoarele sale

Mulți colegi aleg să mănânce pachetul pregătit de acasă și mai puțin să comande mâncare. Din raționamente de costuri sau de gust, nici nu contează ce stă la baza alegerii. Ce contează însă, este că va fi nevoie să asiguri un frigider în care fiecare caserolă să își găsească locul astfel încât să le ofere colegilor confortul dorit. 

Frigiderul este indispensabil și din bucătăriile individuale, însă la birou el devine cu atât mai important cu cât fiecare coleg se așteaptă să beneficieze de propria intimitate în ceea ce privește hrana. 

Mese și fețe de mese

Pentru a le oferi colegilor posibilitatea de a sta la masă în perioadele de pauză va trebui să amenajezi un astfel de spațiu. Cu siguranță nu este o opțiune ca fiecare angajat să mănânce la propriul birou sau stația de lucru, acest lucru nici nu stimulează socializarea, așa că opțiunile de amenajare a bucătăriei în ceea ce privește masa sunt multiple.

Poți, spre exemplu, să amplasezi o masă în mijlocul bucătăriei, dacă spațiul îți permite acest lucru. O față de masă elegantă va schimba foarte mult aspectul camerei și, în plus, îi va face pe toți cei prezenți să se simtă ca la o masă în familie. Poți alege mese și scaune pliabile care să se poată strânge cu ușurință după masă, astfel încât să poți dispune de spațiu.

De asemenea, poți alege un colțar de bucătărie, iar această soluție va fi foarte avantajoasă pentru că în jurul mesei vei avea colțarul și câteva scaune, așadar un cadru ideal pentru servirea mesei. În plus, colțarul va fi un loc numai bun pentru servirea cafelei, un alt moment prielnic pentru socializare. 

Dispozitive pentru prepararea hranei

Cuptorul cu microunde, toasterul și sandwich maker-ul nu ar trebui să lipsească din bucătăria de birou, deoarece aceste produse pot ajuta foarte mult în ceea ce privește prepararea hranei. Uneori poți avea nevoie să prepari rapid o gustare sau doar să încălzești anumite produse, însă în oricare dintre cazuri, va trebui să ai la îndemână articolele de bucătărie numite anterior. 

Tacâmuri normale și veselă

Pentru a putea utila o bucătărie de birou va fi nevoie să dispui și de elementele care vor ajuta la servirea efectivă. Tacâmurile și farfuriile vor deveni astfel indispensabile, așa că va trebui să investești în achiziționarea lor.

Pentru a amenaja o bucătărie la birou nu este nevoie să cumperi foarte multe lucruri, însă strictul necesar va trebui asigurat. Confortul colegilor sau al angajaților tăi este important, așa că dacă vrei o bucătărie din care să se nască cele mai frumoase relații de amiciție, care să conducă către creșterea afacerii și dezvoltarea colectivului, atunci investește în bucătăria de birou și în obiectele necesare amenajării acesteia. 

- publicitate -