Echipa de software development Bolt România va crește cu 30-40% în 2021

Bolt, platformă europeană de mobilitate, și-a extins divizia de software development din România cu 25% și plănuiește o creștere a echipei cu încă 30-40% pentru anul viitor.

Specialiștii din România dezvoltă soluții, funcționalități ale platformei și aplicații și servicii noi pentru toate subsidiarele europene Bolt, iar anul acesta au fost implicați în proiectele de lansare a serviciilor de livrare de mâncare și de închiriere a trotinetelor electrice în mai multe orașe de pe continent.

La nivel european, divizia de software a Bolt a lucrat la integrarea cu marile rețele de magazine (pentru serviciile de livrare de alimente) și la crearea suportului tehnologic pentru plăți cash, acolo unde acelea erau importante. 

În România, lansarea Bolt Food a presupus integrarea rapidă a sute de parteneri din HORECA și a mers mai mult pe plățile cu cardul.

Pe segmentul de ride-hailing, Bolt a creat un sistem de hărți intern, care a permis completarea hărților existente cu repere și străzi lipsă.

„Am făcut rapid un salt de la 20% dintre colegi lucrând în sistem work from home (WFH) la 100% WFH, în totală siguranță, funcționând fără întrerupere la nivel de procese și tehnologie”, explică Horia Coman, șeful diviziei de software development Bolt.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...