Echipa Angelick Gelato, locul șase la o competiție internațională defășurată în Italia

Vladimir Dascălu, împreună cu echipa Angelick Gelato, a reprezentat România la Gelato Europe Cup Rimini, cea mai prestigioasă competiție continentală din industria înghețatei artizanale. Echipa a fost formată din Vladimir Dascălu / Gelatier, Morar Cornel / Cofetar – Ciocolatier și Oana Gabriela Nita / Manager de echipă.

În cadrul Gelato Europe Cup, Angelick Gelato a reușit să se claseze pe locul 6 din 8 echipe, un rezultat onorabil având în vedere nivelul înalt al concurenței si nivelul minim de experiență al echipei în astfel de competiții. Clasamentul final a fost: Germania, Franța, Italia, Belgia, Polonia, România, Marea Britanie și Albania.

Una dintre probele competiției a fost Mystery Fruit, în care echipele au avut la dispoziție o oră pentru a crea un sorbet original pe baza unui fruct și a unei selecții de condimente desemnate. Echipa Angelick Gelato a creat un sorbet de afine cu piper negru și vanilie, iar rezultatul le-a adus locul 3 în clasamentul acestei probe.

Gelateria Angelick Gelato a fost deschisă în mai 2023, după ce Vladimir Dascălu a trecut la antreprenoriat, după ani de studii și experiență în industria cofetăriei. Producătorul de înghețată artizanală din Prahova, are, la final de 2024, 28 sortimente de gelato, din care top 3 cele mai vândute sunt: ciocolata belgiană, fisticul siclian și sorbetul de zmeură.

CITEȘTE ȘI | Alfredo Seafood: Somonul și macroul sunt campioni în topul peștelui

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.