Ecco Road Show la Mamaia

In perioada 27-28 iulie 2015, ECCO Road Show va ajunge la Aqua Magic din Mamaia.

ECCO Road Show este un camion impresionant multi-functional care strabate Europa pentru a servi ca showroom mobil ECCO in cadrul diferitelor evenimente outdoor din cele mai importante tari europene.

In Romania, ECCO Road Show va poposi timp de sapte zile in Constanta, in perioada 27-28 iulie va fi prezent la Aqua Magic Mamaia, iar ultima oprire pe taram romanesc va fi la Cluj Napoca, in perioada 30 iulie – 2 august.

In Mamaia, Aqua Magic si ECCO ii invita pe copii si parinti la cele mai distractive petreceri acvatice ale verii, unde se vor putea bucura de baloane colorate, sesiuni de face painting si animatoare care sa ii distreze pe cei mici. Copiii sunt invitati sa danseze si sa se distreze la petrecerea speciala Hawaiian Party, unde vor primi ghirlande de flori si hula skirts, si sa participe la diferite jocuri interactive. Cei mici vor primi cadouri speciale din partea ECCO constand in mingi de apa, portmonee, brelocuri si jucarii, iar doamnele si domnisoarele se vor putea delecta cu reviste Cosmpolitan.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...