Ecco deschide un magazin în Promenada Mall Floreasca

.
.Ecc

ECCO, retailerul danez de încălţăminte şi accesorii, deschide cel de-al 7-lea magazin din Bucureşti şi cel de-al 15-lea la nivel naţional. 

Noua locaţie va fi inaugurată în data de 17 Octombrie 2013, în Promenada Mall Bucureşti şi va fi amplasată la parterul centrului comercial.

Cu o investiţie de 100.000 de euro, noul magazin ECCO este cea de-a doua locaţie deschisă în acest an, după Outlet-ul inaugurat în august 2013 în Cluj Napoca, urmând ca în noiembrie 2013 să fie deschis primul magazin ECCO din Braşov.

Noul magazin este al doilea magazin ECCO Unity din Bucuresti – un nou concept ce conferă magazinului o imagine mai modernă, mai elegantă și mai sofisticată. Față de conceptul anterior, Unity este caracterizat atât printr-un spaţiu mai aerisit, în care produsele ECCO ies mult mai bine în evidență, printr-un decor special al vitrinelor, cât şi printr-un sistem de sonorizare performant, care întregește experiența cumpărătorilor datorită muzicii ambientale special create pentru clienții ECCO.

„Misiunea noastră este să oferim cea mai confortabilă încălţăminte din lume, în cele mai confortabile condiţii. Astfel, pregătim un proces amplu de refitting al magazinelor noastre din toată ţară, astfel încât să facem trecerea completă la conceptul Unity”, declara Victor Tighinean, Managing Director ECCO România.

ECCO este în top 3 al celor mai mari producători de încălţăminte din lume, produsele sale putând fi găsite în cele 1.100 de magazine monobrand şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din  91 de ţări.

În septembrie 2013, ECCO a fost desemnat Best Shoe Manufacturer of the Year 2013, pentru a doua oară. Premiul a fost acordat la prestigiosul eveniment Schuhkurier & Pas Award din Düsseldorf, Germania, fiind unul dintre cele mai importante premii din industria de încălţăminte.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...