ECCO deschide două magazine noi

.
.

ECCO, retailerul danez de incaltaminte si accesorii, isi extinde reteaua de magazine in Bucuresti cu doua noi locatii.

Incepand cu 4 septembrie, ECCO ii asteapta pe bucuresteni in noul magazin din Bucuresti Mall, iar din 5 septembrie un nou magazin ECCO se va deschide in Plaza Romania.
 
Astfel, reteaua de magazine ECCO din Romania va ajunge la un numar de 18 magazine itara, respectiv 8 deschise in Bucuresti, dupa cele din Baneasa Shopping City, Galeriile Carrefour Baneasa, Centrul Comercial Promenada Floreasca City, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza Mall si Centrul Comercial Orhideea.   
 
Noile magazine ECCO introduc un nou concept store, care confera magazinului o imagine mai moderna, mai eleganta si mai sofisticata. Fata de conceptul anterior, Unity Upgrade aduce si mai aproape atmosfera si look-ul scandinav, schimband si completand cateva dintre elementele standard ale conceptului Unity pentru o reprezentare mai moderna si mai exacta a universului ECCO.
 
Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania, declara: „Planurile pentru urmatorii ani vizeaza deschiderea a cate doua magazine pe an. In 2014, s-a alocat un buget deinvestitii de 300.000 euro pentru deschiderea de noi magazine si reamenajarea altora doua sub un nou concept„.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...