Ebury caută Senior Sales Consultants care să lucreze remote

Ebury pune in stand-by deschiderile de noi birouri fizice si isi continua extinderea la nivel national angajand specialisti din piata financiara care vor lucra de la distanta.

Cu toate ca anul 2020 este marcat de pandemie, Ebury isi continua planurile de crestere a a businessului in Romania, una dintre cele mai dinamice piete ale sale la nivel european.

In perioada urmatoare, compania se concentreaza pe recrutarea de specialisti in regim remote pentru pozitia de senior sales consultant, in orasele Arad, Iasi, Cluj si Timisoara.

Ebury isi consololideaza activitatile din Europa Centrala si de Est

Ebury isi continua dezvoltarea in tarile din Europa Centrala si de Est, o regiune cu potential unic privind serviciile fintech, cu o crestere de circa 40% de la an la an.

Recent, compania l-a recrutat pe Alex Gu, un specialist cu peste 10 ani de experienta financiara si comerciala, din Varsovia, pentru a conecta clientii Ebury din regiune cu furnizorii din China.

Absolvent al Academiei de Business Ernst&Young, Alex Gu a lucrat anterior pentru companii precum PwC (Polonia), Shanghai Huayou International Logistics (Olanda) si EPRO E-commerce Group Limited (Hong Kong).  

Ebury, al carui actionar majoritar este Banco Santander, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere din Europa, specializata in strategii de tranzactionare forex, managementul riscului valutar, plati internationale si finantarea comertului pentru corporatii locale si IMM-uri. 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...