Easy Print Services va procesa 30.000 de facturi pentru Hidroelectrica

Peste 30.000 de facturi emise de Hidroelectrica sunt procesate, începând cu luna mai, de Easy Print Services, în urma câștigării unei licitații pe SICAP.

Oferta Easy Print Services a fost desemnată câștigătoare în fața celor înaintate de către Zipper Services și Poșta Română. 

Contractul, în valoare de 88.990 lei (circa 18.000 euro) + TVA, acoperă procesarea facturilor în format fizic, trimise de Hidroelectrica clienților săi persoane fizice și juridice.

Operațiunile constau în preluarea fluxului de informații de către furnizor, așa cum se regăsesc în sistemele Hidroelectrica, procesarea datelor, transmiterea de emailuri și tipărirea a mii de facturi. 

După tipărire, documentele sunt împlicuite automat și distribuite către destinatari. Fiecare plic este trasabil până în cutia poștală a fiecărui client al Hidroelectrica.

Procesul se închide complet numai după analizarea trimiterilor care nu au putut fi livrate și corectarea datelor aferente acelor clienți.

În primul trimestru din 2022, numărul de clienți casnici ai Hidroelectrica a ajuns la aproape 111.000, în creștere de 15,5 ori față de aceeași perioadă a anului trecut.

Capacitatea totală de producție Easy Print Services depășește 500.000 de documente personalizate, indiferent de tipul acestora (facturi, extrase de cont, notificări, scrisori de marketing direct și altele).

CITEȘTE ȘI: Hidroelectrica riscă să piardă până la 1 miliard de lei

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...