E.ON a finalizat proiecte de iluminat inteligent de peste 1 milion euro

E.ON a finalizat, până în prezent, 18 proiecte de iluminat inteligent cu tehnologie LED, în valoare totală de peste 1 milion de euro pentru companii din sectoare variate ale economiei.

Proiectele reprezintă soluții personalizate, la cheie, și au presupus instalarea în total a circa 11.000 de corpuri de iluminat bazate pe tehnologie LED, dar și lucrări complexe de automatizare.

Un exemplu este parteneriatul dintre E.ON și producătorul de carne de pasăre Avi-Top din Războieni, judeţul Iaşi, pentru reabilitarea sistemului de iluminat la Ferma Miroslava, în urma căruia au fost instalate 2.292 corpuri de iluminat în 27 de hale.

Pentru Sermis Electronic, furnizor de servicii și soluții software pentru sisteme IT & C în România, E.ON a înlocuit 927 de corpuri de iluminat în spațiile de producție aparținând companiei. 

Proiectul implementat la fabrica AGIL, situată în Timișoara, a însemnat montarea a 615 corpuri de iluminat în spațiile de producție, precum și în cele de birouri.

Pentru Rud Florian Rieger din Sibiu, furnizor soluții inovative cu sisteme de lanț și componente pentru diferite domenii de aplicații, au fost înlocuite 1074 de corpuri de iluminat în hale de producție.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...