E.ON Flash, un nou furnizor de energie 100% digital

E.ON lansează pe piaţa din România un nou furnizor de energie, dezvoltat pentru a oferi produse şi servicii 100% online, pe platforma eonflash.ro, cons-matorilor care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi electricitate, în contextul liberalizării pieţei de profil.

E.ON Flash propune pachete de gaze şi electricitate la preţuri competitive, personalizate în funcţie de comportamentul de consum al clienţilor.

Unul dintre pachetele pe care noul furnizor de energie îl propune pieţei din România este 12 Egal Dual, cu ajutorul căruia clientul beneficiază de predictibilitate în ceea ce priveşte costurile cu energia pe 11 luni în avans. Pachetul Dual împarte la 12 costurile cu energia şi îi permite clientului să plătească lună de lună aceeaşi sumă. Predictibilitatea costurilor cu energia este cu atât mai importantă cu cât iarna cheltuielile fiecărei gospodării sunt în general mai mari.

Contractele pentru aceste pachete se încheie pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului, iar unul dintre avantajele de care va beneficia cel care doreşte să opteze pentru noul furnizor este acela că formalităţile de contractare se derulează exclusiv online, evitând astfel cozile şi hârtiile.

Tot ceea ce trebuie să facă noul client este să intre pe eonflash.ro, să îşi aleagă pachetul de energie dorit, iar apoi cu ajutorul configuratorului online va putea obţine o estimare a plăţilor lunare în funcţie de consumul mediu al locuinţei sale. Pasul imediat următor este introducerea în platformă a documentelor necesare încheierii con-tractului, care pot fi fotografiate simplu cu telefonul mobil şi încărcate în aplicaţie (o poză a cărţii de identitate şi a ultimei facturi de gaze şi/sau electricitate).

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...