Duvenbeck, sediu nou în Preciziei Business Center

Compania de consultanta imobiliara Activ Property Services a oferit asistenta companiei Duvenbeck pentru relocarea sediului din Bucuresti in cladirea de birouri Preciziei Business Center.

Duvenbeck are in administrare spatii logistice de peste 7600 mp in Brasov, Arad, Ploiesti, si Pitesti, 900 de angajati, detine o flota de peste 250 de camioane si peste 500 de remorci.

Noul sediu de birouri al companiei Duvenbeck Romania ocupa 118 m2 la etajul 4 al cladiri Preciziei Business Center, situata in vestul Bucureștiului, pe Strada Preciziei, in proximitatea intersecţiei cu Strada Valea Cascadelor. Locaţia se gaseşte la o distanţa de 5 minute de mers pe jos atat fata de Bulevardul Iuliu Maniu / metrou Pacii, cat si faţa de staţia de metrou Preciziei.

„Preciziei Business Center a fost selectata de compania Duvenbeck datorita traficului rutier mult mai fluent din vestul capitalei decat cel din nord, a disponibilitatii infrastructurii de metrou in distanta pietonala si a variantelor flexibile de compartimentare care au permis configurarea noului spatiu conform cerintelor clientului nostru.” declara Andrei Birsan, Head of Office Department al Activ Property Services.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...