DualStore.ro extinde categoria de produse marcă proprie iSEN

DualStore.ro extinde categoria de produse sub marcă proprie iSEN, în urma unei investiții de peste 1 milion de euro în 2023, adăugând în portofoliu, electronice noi.

Acestea fac parte din categorii precum ceasuri smart, căști audio, camere auto inteligente, oglinzi auto smart, TV box (media player) cu android, proiectoare, creioane 3D, accesorii și gadget-uri.

Investiția în proiectare, testare și în stocul de produse, este cea mai mare investiție realizată vreodată de DualStore.ro, iar gama iSEN ajunge la 60 de produse distincte.

În prezent, cele mai vândute produse din această gamă sunt trotineta electrică iSEN X9 Plus, ceasul smart iSEN EP03 la 349 lei, căștile audio iSEN HL1, wireless, over-year, la 69 lei și bicicleta electrică iSEN H1, la 2.799 lei.

Lansat în 2007, la Baia Mare, DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a înregistrat anul trecut un business de peste 2 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Prețul unei curse cu trotinetele electrice Bolt a scăzut la 0,40 lei/minut

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...