DTZ a devenit Cushman & Wakefield Echinox

DTZ Echinox România își schimbă numele în Cushman & Wakefield Echinox, după fuziunea la nivel mondial dintre DTZ și Cushman & Wakefield din anul 2015.

Cushman & Wakefield Echinox oferă o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară pentru investitori, chiriași și proprietari pe toate sectoarele pieței imobiliare. Serviciile de bază ale companiei includ închiriere și brokeraj, administrare a proprietăților, piețe de capital, investiții, gestionarea activelor imobiliare, evaluare, cercetare de piață și management de proiect.

Cushman & Wakefield Echinox reprezintă un nou capitol al poveștii de succes a companiei pe care am fondat-o cu 23 de ani în urmă. Cu acest brand nou, care integrează istoria, echipele și know-how-ul a doi lideri de piață, sunt convins că vom reuși să livrăm în continuare servicii de consultanță imobiliară și brokeraj la cel mai înalt nivel și ne vom extinde capabilitățile pentru a ne consolida poziția pe piața imobiliară locală, a declarat Mihnea Șerbănescu, Manager General al Cushman & Wakefield Echinox.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...