D’S Damat a redeschis magazinul din Plaza România

Magazinul D’S Damat din Plaza România a trecut printr-un proces de reconfigurare. Noul magazin, care s-a deschis pe 1 august, se află în aceeași locație (la parterul mall-ului) și ocupă o suprafaţă de 98,86 de metri pătraţi.

De pe 1 august, clienţii Plaza România pot beneficia din nou de gama de produse oferită de retailerul turc D’S Damat. Spațiul magazinului a fost reconfigurat, ocupând acum o suprafață de 190,76 de metri pătraţi.

D’S Damat, brandul deținut de compania turcă Orka Group, a devenit, în doar patru ani de la intrarea pe piața românească, lider pe segmentul de vestimentație masculină, deținând în prezent zece magazine în cele mai mari centre comerciale din România. Încă din 2010, D’S Damat s-a remarcat prin cel mai bun raport calitate-preț al produselor vestimentare, devenind una din principalele opțiuni pentru consumatorii din România în ceea ce privește achiziționarea hainelor elegante, de tip business sau casual.

Brandul deținut de Orka Group a reușit schimbe în mod pozitiv percepția publicului român despre produsele confecționate în Turcia, prin oferta diversificată, designul și calitatea materialelor, în mare parte realizate în Italia, comparabile cu cele ale marilor branduri vestimentare internaționale. D’S Damat a devenit un etalon pentru bărbații care acordă o deosebită atenție imaginii lor și ținutei vestimentare pe care o poartă.

Printre persoanele publice din România care poartă vestimentațiile brandului se numără prezentatori de știri, prezentatori de emisiuni de divertisment, actori și artiști. În 2015, D’S Damat continuă strategia cu care a debutat pe piața din România, plănuind deschiderea unor noi magazine în locații premium, precum cele mai vizitate mall-uri din țară. Magazinele din România sunt aprovizionate cu aceleași colecții precum magazinele din alte țări, iar colecțiile și conceptele magazinelor din România respectă aceleași standarde precum cele din țările unde brandul turcesc este prezent.

Redeschiderea D’S Damat face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...